Taalcursus

Nederlands, Engels, Spaans,
Duits, Frans, Italiaans

Taalcursus bij het Fairfield College

Taalcursussen Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans en Italiaans zijn al meer dan 40 jaar onze specialiteit. Onze docenten zijn native-speakers en beschikken over de benodigde diploma’s. Hierdoor zijn zij in staat om beginners en gevorderden les te geven in zowel dagelijks als specifiek en zakelijk taalgebruik.

Elke cursus is een cursus op maat, wat betekent dat de cursus samengesteld wordt aan de hand van het huidige niveau van de cursist met het oog op het gewenste niveau. Hierbij kan gedacht worden aan verbetering van: grammatica, woordenschat, gespreksvoering, leesvaardigheid, schrijfvaardigheid en culturele aspecten.

Taalcursus-02

Cursusvormen

Privélessen

Bij privélessen gaat het om onderwijs op maat. Deze training is ideaal voor cursisten met specifieke wensen. Je krijgt één-op-één les en werkt aan precies dat wat jij belangrijk vindt of nodig hebt. Voor sommigen zal dat versterking van de spreekvaardigheid zijn, voor anderen vereist de schrijfvaardigheid extra aandacht.

Groepslessen

Deze cursusvorm heeft als voordeel dat er op basis van veel interactie geleerd kan worden. Vooral voor zakelijke doeleinden is dit geschikt. Als een groep zich als geheel aanmeldt, kan deze meteen van start gaan. Voor particulieren hebben we groepslessen met open inschrijving. De groepen bestaan uit 2-12 deelnemers die ongeveer hetzelfde niveau hebben en gaan van start zodra er genoeg aanmeldingen zijn.

Taalcursus

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een taalcursus?

Elke cursus is verschillend, omdat wij maatwerk leveren. De prijs van een cursus wordt berekend op basis van het aantal afgesproken lesuren maal het uurtarief van de lessen, plus lesmateriaal, administratiekosten en, als de lessen buiten Hilversum plaatsvinden, reiskostenvergoeding. Klik hier voor de tarieven »

Om toch een idee te geven: de cursusprijzen liggen meestal tussen de 500 en 2000 euro.

Hoe lang duurt een taalcursus?

Een cursusduur kan verschillen tussen de 2 en 6 maanden. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de frequentie van de lessen en de snelheid waarmee de cursist de nieuwe taal leert.

Berekenen jullie BTW?

Nee, wij zijn vrijgesteld van BTW.

Op welke tijden vinden de lessen plaats?

Wij zijn geopend van 9:00 – 17:00 uur.

Kunnen de lessen ook op een andere locatie plaatvinden?

Ja, de lessen kunnen ook op locatie plaatsvinden. Als dit buiten Hilversum is, dan worden de reiskosten en de reistijd in rekening gebracht.

Kan ik van docent wisselen?

Zolang het binnen de mogelijkheden ligt. Alles is bespreekbaar

Waarom geven jullie geen spoedcursussen?

Wij adviseren te allen tijde om een taal volgens onze methode te leren tenzij het niet anders kan.

Groepsles

Waarom de meerderheid voor het Fairfield College kiest

Meer dan 50 jaar ervaring

Onze docenten zijn native-speakers en gediplomeerd

Hierdoor zijn wij in staat hoge kwaliteit onderwijs op ieder gewenst niveau te leveren

De taalcursussen worden in overleg met de cursist op maat gevormd en zijn geschikt voor ieder niveau.

Neem contact op

Gebruik het onderstaande formulier om vrijblijvend een intakegesprek of een offerte aan te vragen